21.Trofej Zente - Rezultati

PLAKAT 21. TROFEJ ZENTE-page-001

Ukupno je nastupilo 67 optimista i 10 laser 4.7 iz slijedećih jedriličarskih klubova: Split, Mornar, Labud, Špinut, Marina Kaštela, Orišac Dugi Rat, Omiš, Bura Makarska, Primošten, Trogir, Orsan Dubrovnik  i četiri takmičara iz Češke Cesky Y C, kao i domaćina Zenta. Najmlađi takmičar koji je završio bar jedan plov
Nikola Ferić JK Zenta rođen 1.6.2009.

Prvi dan bez vjetra, drugi dan održana po tri plova u svakoj klasi.

FOTOGRAFIJE I REZULTATI

20. Trofej Zente

20. TROFEJ ZENTE za optimiste uspješno je priveden kraju. Prvo dan, subotu 24. listopada, održana su tri plova po laganom zapadnom vjetru, dok se u nedjelju 25. listopada uspio
održati samo jedan plov.
Ukupna pobjednica je Tonina Perković JK Labud, naravni i najbolja djevojka. Drugo mjesto osvojio je Filip Jurišić JK Mornar ispred klubskog kolege Bartola Urema.
Druga djevojčica je bila Petra Marenić JK Mornar ujedno najbolji takmičar do 12 godina starosti. Treća djevojčica je Petra Mastelić članica kluba domaćina JK Zenta.
Drugoplasirani takmičar do 12 godina je Max Gjidera JK Mornar, te trećeplasirani Antun Tomašević JK Labud.
Nagrađen je i najmlađi takmičar koji je završio bar jedan plov, a to je Lucijan Brničević JK Orišac Dugi Rat rođen 19. lipnja 2007. godine ukupno na 47. mjestu sa uspješno odjedrenim čak tri plova.
Nastupilo je preko šezdeset takmičar.
Posebno ističemo gaf djelatnika PŠD Zenta (kapetana lučice Vlade Majića ) koji nam je onemogućio spuštanje gumenjaka JK Trogir u more i time ugrozio sigurnost nastupa takmičara, a izlika je bila da JK Zenta nije član PŠD Zenta !?. Srećom Žare Ovčar nam je dao svoj gumenjak na raspolaganje, te je trener JK Trogir ipak mogao pratiti svoje takmičare.

DSCF1464DSC 0325DSC 0371GUMENJAK JK_TROGIRANAGRADEMAX GJIDERAPETRA MASTELIĆ_3

 

 

pdfREZULTATI

19. Trofej Zente

SDC17789

 

 

  

 

 

 

 

 

 

19. TROFEJ ZENTE ZA OPTIMISTE održan je 25. i 26. listopada na akvatoriju ispred lučice Zenta.

Nastupilo je 78 takmičara iz splitskih klubova i okolnih gradova

Prvi dan je održan samo jedan plov po umjereno jakoj buri, dok u nedjelju nije nedostajalo vjetra te je održano još tri plova.

Ukupna pobjednica je Palma Čargo iz JK Mornar. Drugo mjesto je pripalo Marinu Kustiću iz JK Split, te treći Bartol Urem iz JK Mornara.

Druga i treća su bile jedriličarke JK Labud Karmen Perković i Tonina Perković.

Među dvanaest godišnjacima poredak je bio slijedeći: Laura Lolić JK Mornar, Petra Mastelić JK Zenta i treći Nikola Stipčić JK Trogir.

Najmlađi takmičar koji je završio bar jedan plov je LUCIJAN BRNIĆEVIĆ JK Orišac rođen 19. lipnja 2007. godine. Odjedrio je čak tri plova.

Posebna zahvala restoranu KALAFATIĆ koji je donirao spizu za takmičare i trenere za subotu i nedjelju. Hvala im.

pdfOglas

docRezultati

17. Trofej Zente

  Sedamnaesto izdanje TROFEJA ZENTE za klasu optimist uspješno je privedeno kraju već u subotu 08. prosinca kada su odjedrena tri plova. Regatni odbor je odlučio da regatu zaključi već u subotu, budući je za nedjelju najavljena vrlo jaka bura. Proglašenje pobjednika obavljeno je u nedjelju u 11.00 sati.

Inače na regati je nastupilo 50 optimista iz splitskih klubova, JK «TROGIR» i dva kaštelanska kluba. Regata je bila raspisana i za prelaznu klasu laser 4.7 ali nažalost prijavljena je bila samo Lucija Šago iz JK «SPLIT», koja je dobila prigodni poklon.

Veseli da je nastupilo ukupno 15 djevojčica, te čak 28 jedriličara/jedriličarki ispod dvanaest godina. Ukupni pobjednik je Marin Radačić iz JK «TROGIR» ispred Ratka Knez i Božidara Golubić oba iz JK «SPLIT». Kod djevojčica pobjedu je odnijela Palma Čargo ispred Klare Kuzmanić obe iz JK «MORNAR», te Tonine Perković iz JK «LABUD».

Najbolji među mlađim od 12 godina bio je Ratko Knez ispred Božidara Golubića, oba JK «SPLIT», te Tonine Perković JK «LABUD».

Iskrene čestitke nagrađenima kao i svim učesnicima regate.

Rezultati:

docUKUPNI     docDJEVOJČICE     docDO 12 godina

17. TROFEJ ZENTE ZA OPTIMISTE

Kako ste već obaviješteni 17. TROFEJ ZENTE pomaknut je u prosinac mjesec budući je nepažnjom došlo do preklapanja sa kriterijskom regatom u Lošinju. Ovogodišnja regata je zakazana za 08. i 09. prosinca. Regata nije kriterijska po odluci VZN HJS-a.

Molimo vas da prijave pošaljete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax 021 389 277.

pdfOGLAS          docPRIJAVNICA