Prosvjed za JK Zentu

Dragi članovi i prijatelji ovim putem pozivamo vas svih i molimo, da dođete i podržite PROSVJED ZA JK ZENTU, koji ćemo zajedno organizirati 24.02. u 11.00 sati ispred zgrade PŠD Zenta.
 
Pokušat ćemo animirati instutucije da konačno prekinu ovo bezvlašće i okupaciju Društva od strane neovlaštenog tajnika Vlade Bužančića. 
 
Ukazat ćemo na sve nepravilnosti, prozvati sve odgovorne imenom i prezimenom, prokazati neljude koji su u stanju ići i preko djece za šaku osobnih interesa.
 
Molimo vas da se okupimo u što većem broju, saznati će te što se u lučici Zenta radi, i nadam se vidjeti da otpor i glas protiv nepravde i kriminala imaju smisla.
 
Novinarima će se na prosvjedu obratiti Damir Dominović, predsjednik JK Zenta, kao i trenerica Bruna Mandić i predstavnika roditelja djece iz kluba.
 
Vjerujemo u vas!

2. Dioklecijanova regata - otkazana

Poštovani,

Sa žaljenjem Vas obavještavamo da smo zbog nesređene situacije u PŠD Zenta i nemogućnosti osiguranja potrebnog broja vezova na Braču od strane TZ Grada Supetra prisiljeni otkazati ovogodišnju 2. DIOKLECIJANOVU REGATU za krstaša.

Vjerujemo da ćemo dogodine biti bolje sreće.

Molimo za razumijevanje za nastalu situacije.