Подробнее на сайте:
https://fullconstruct.ruhttps://samsdelairemont.ruhttps://daoconstruct.ruhttps://inedvijimosti.ruGo to top of pagehttps://econedvijimosti.ru http://repair-yourself.ru https://houseconstruct.ruhttps://currenthouse.ru
https://sdelaisvoidom.ru https://buildbighouse.ru
https://zedconstruct.ruhttps://primohouse.ruhttps://dohomebuild.ru
https://buildthehouse.ru https://thehousebuilder.ru

Regate

Početak sezone

Ekipa JK Zenta se priprema za državno prvenstvo kadeta u Postirama i malo državno do 12 godina u Rapcu – Istra

Postirama će nastupiti Petra Mastelić u klasi laser 4.7, te Marko Ivančev, Mila Mastelić, Marta Lolić, Nikola Ferić, BepoDuplančić i Toma Marić u klasi optimist.

U Rabac će putovati Nikola, Marta i Bepo.

Želimo im uspješno jedrenje.

 

Zvonko Jelačić svjetski prvak u klasi IOM!!

Po drugi puta nakon 2009 godine Zvonko Jelačić (JK ZENTA) je osvojio svjetsko prvenstvo u klasi "Jedan Metar". Ovog puta drama se odigrala u francuskom mjestu Pierrlatte gdje je nakon 24 jedrenja uspio osvojit titulu ispred Španjolca Beltrija i Škota Roberta Walsh-a. Iako je cijelo prvenstvo vodio drama je nastupila u dvadesetdrugom jedrenju kad je ispao u B grupu, te sa lošijim starom u dvadesettrećem ipak uspio vratiti se u grupa A sa glavnim konkurentima. Regatu je kraju priveo sa 7. mjestom u zadnjem plovu što je bilo dovoljno za najsjajniju medalju. Ekipa se iz Francuske vraća u nedjelju dok je za ponedjeljak zakazana fešta u klubskim prostorijama JK ZENTE.

FB IMG 1495294244556 FB IMG 1495351497560 IMG 20170520 WA0011

KONAČNI REZULTATI

DIOKLECIJANOVA REGATA - Rezultati

PLAKAT Dioklecijanova regata-page-001

JK Zenta i TZ Grada Supetra 11. i 12. lipnja organizirali su PRVU DIOKLECIJANOVU REGATU.
Jedrilo se u dvije etape, u subotu Split – Splitska i u nedjelju obrnutim smjerom.
Najbrži krstaš u realnom vremenu je bio ĐINA s kormilarom Sanjin Matošić iz JK Labud, oba puta prvi u cilju. Drugi IVA III kormilar Ivanko Pavličević JK Zenta i treći BABALU Leo Lemešić JK Labud.

Pobjednici po grupama su:
Prva grupa: BABALU kormilar Leo Lemešić JK Labud
Druga grupa: ĐINA kormilar Sanjin Matošić JK Labud
Treća grupa: REMORKER kormilar Ozren Marušić JK Split

Svi jedriličari su izuzetno zadovoljni organizacijom regate, a posebno gostoprimstvom domaćina u Splitskoj, na čemu se neizmjerno zahvaljujemo. Boravak u Splitskoj za mnoge je bio prvi put, kao i posjet antičkom kamenolomu Rasohe u kojem se kopao kamen za Dioklecijanovu palaču.

pdfCILJNA__LISTA_PRVA_ETAPA

pdfCILJNA__LISTA_DRUGA_ETAPA

pdfKONAČNI_POREDAK_GRUPE

Jela prvak Hrvatske, Ante viceprvak

Nakon 17 jedrenja Prvenstva Hrvatske u klasi IOM u Rogoznici naši jedriličari Zvonko Jelačić i Ante Kovačević su završili s 40 bodova
te je Zvonko postao novi prvak zbog većeg broja prvih mjesta, dok je Ante završio drugi jedan bod ispred Marija Škrlja (JK Trogir).
Paralerno s prvenstvom je održana i regata za najmlađe u klasi RG60 gdje je pobjedu odnio jedanaestogodišnji Teo Stefanovski (JK Zenta).
Bravo momci....

12524316 1051865734878072 8210521146343273122 n

Jela brončani na SP

Prošlog tjedna hrvatska reprezentacija u klasi IOM nastupila je na svjetskom prvenstvu koje se održalo u Foster City-u , Kalifornija. Kao što se i očekivalo tamo su se okupili najbolji jedriličari svijeta u ovoj klasi njih ukupno 76 iz 29 zemalja.
Lokacija prvenstva se pokazala kao idealna ponajviše zbog termičkog vjetra koji je svaki dan pušući od 10 do 25 čv omogučavao nesmetano odvijanje regate na maloj udaljenosti od obale.
Osam hrvatskih jedriličara je uz pomoć HZTK i naših iseljenika u zaljevu San Francisca nastupilo na prvenstvu te ostvarili zavidne rezultate, osim Zvonka Jelačića koji je osvojio brončanu medalju i tako još jednom dokazao da se radi o jednom od najboljih svjetskih jedriličara u ovoj klasi.
Brad Gibson (GBR) je odličnim jedrenjem odnio pobjedu dok je drugoplasirani bio Peter Stollery također iz Velike Britanije.
Plasman ostalih članova reprezentacije bio je Mario Škrlj 6. i Marko Matić 8. (oba JK TROGIR), Robert Matulja 10. (JK Opatija), Mirko Ukas 17. (JK Zenta), Vedran Vesanović 29. (JK Trogir), Boris Bakotić 33. (JK Zenta) i Robert Grubiša 50. (JK Opatija). Ovim rezultatom HR reprezentacija se smjestila na drugo mjesto među nacijama odmah iza Britanaca.

20150516 155210 FB IMG_143188017605720150516 193750