2. Dioklecijanova regata - otkazana

Poštovani,

Sa žaljenjem Vas obavještavamo da smo zbog nesređene situacije u PŠD Zenta i nemogućnosti osiguranja potrebnog broja vezova na Braču od strane TZ Grada Supetra prisiljeni otkazati ovogodišnju 2. DIOKLECIJANOVU REGATU za krstaša.

Vjerujemo da ćemo dogodine biti bolje sreće.

Molimo za razumijevanje za nastalu situacije.

POZIV NA JAVNU RASPRAVU O STATUTU SPORTSKOG DRUŠTVA „ZENTA“ - SPLIT

POZIV
NA JAVNU RASPRAVU O STATUTU SPORTSKOG DRUŠTVA „ZENTA“ - SPLIT


Sukladno odluci ZBORA zajednice članova udružitelja sredstava „Zenta“ - Split Savjet zajednice izradio je prijedlog Statuta Kluba udružitelja sredstava za izgradnju sportske lučice „Zenta“ – Split.


Savjet zajednice udružitelja sredstava poziva sve zainteresirane na PREDSTAVLJANJE I RASPRAVU O STATUTU u četvrtak, 17. ožujka 2016. u sali Društvenog doma, Cvjetna 1 Split, s početkom u 18:00 sati.


Na web stranicama http://www.jkzenta.hr/ nalaze se poveznice na:  Prijedlog Statuta za javnu raspravu – cjeloviti tekst,  Obrazloženje ciljeva i razloge promjene Statuta,  Tablicu ustroja sportskog društva.


Primjedbe, izmjene i dopune predloženog Statuta moguće je poslati do 20. ožujka 2016.  e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  u papirnatoj formi na adrese klubova KŠR Zenta i JK Zenta.

Predsjednik Savjeta Zajednice udružitelja

Elis Sutlović

 

pdfSTATUT_SD_ZENTA.pdf

pdfUPRAVA_SD.pdf

pdfSUŠTINA_STATUTA.pdf